Muistoissamme

FI MVA Snow Team's Foour Wheel Drive "Jermu"

19.1.2010 - 14.8.2023

isä:   Snow Team´s Devil Inside.
emä: FIN MVA PMV-09 SnowTeam´s Brittany


sukutaulu

Jermu oli vahva, innokas ja periksiantamaton rekikoira. Sen luonne oli kultaa, se tuli toimeen niin ihmisten kuin koirienkin kanssa.  

Jermu tuli meille 3 vuotiaana ja on B -pentueen isä.

Jermusta tuli Suomen muotovalio 4.9.2020 

Jermu sairastui alkuvuodesta 2023 parantumattomaan anaalifurunkuloosi autoimmuunisairauteen.  Lääkityksen teho hiipui puolessa vuodessa ja Jermu pääsi revontulivaljakkoon.El Riwiling's SR Gaia "Nekku"

30.9.2008 - 7.2.2023

isä:   Bukharin´s Cisco Rumpus
emä: Andy´s Joy Best Intentions

sukutaulu


Nekku oli meidän ensimmäinen siperianhuskymme, Se oli kaunis ja älykäs, näyttelyissä menestynyt neitokainen. Luonteeltaan se oli rauhallinen, lempeä ja sosiaalinen kaikkien kaveri. 

Nekku eli pitkän ja hyvän elämän kanssamme. 

Se oli terve aivan viimeiseen viikkoon asti, kunnes yhtäkkiä ruoka ja juoma lakkasi maistumasta. Eläinlääkärin arvion mukaan vatsalaukussa oli jotain vialla. Päätimme, ettei raskaisiin toimenpiteisiin ryhdytä, joten Nekku lähti revontulivaljakkoon.
Sainen Shira "Sira" 

2.8.2020 - 13.10.2021

isä:    McAhon Johnnie Walker
emä:  Taivalhalla Rey


Sira oli vahva, reipas ja hieman varauksellinen tyttö. Se tuli hyvin toimeen lauman toisten koirien kanssa. Sillä oli erittäin hyvä ruokahalu. Se osoitti hyviä vetokoiran ominaisuuksia vetotreeneissä. 

Sira sairastui glaukoomaan. Vasen silmä sokeutui nopeasti ja oikeassa silmässä todettiin vakavia kammiokulman muutoksia. Päädyimme eutanasiaan, koska vasen silmä olisi pitänyt poistaa välittömästi ja oikean silmänkin ennuste oli erittäin huono.


Snow Team´s Gipsy Girl "Sipsu"

18.3.2010 - 7.11.2018

isä:    FI MVA Snow Team´s Balto
emä: Snow Team´s Da Vinci Code

sukutaulu

Sipsu oli vilkas ja riehakas narttu. Se oli hellyydenkipeä veitikka, rakasti silittelyä ja rapsutusta. Sipsu oli innokas ja tottelevainen vetokoira. Juoksi valjakossamme kaikilla paikoilla ja osallistui käyttökokeeseen ja näyttelyihin.

Sipsu synnytti A-pentueemme 29.3.2014, kolme urosta ja kolme narttua. 

Sipsu sairastui äkillisesti vatsaoireisiin ja sen kunto huononi nopeasti. Verikokeissa todettiin korkea tulehdusarvo ja ultrassa vatsaontelosta löytyi nestettä, jonka elääinlääkäri epäili johtuvan vuotavasta kasvaimesta.  Sipsun kunto ei olisi kestänyt leikkausta, joten päädyttiin eutanasiaan. Sipsu siirtyi mustojen valjakkoon 7.11.2018.

Rekilaakson Alpina "Alpi"

29.3.2014 - 2.1.2018

isä:    Jääkiteen Antonia
emä: Snow Team´s Gipsy Girl

sukutaulu

Alpi oli vilkas ja ketterä tyttö. Se juoksi hurjaa vauhtia juoksutarhassa hyppien kivien ja esteiden yli, puikkelehti puiden lomassa. Alpi kiipesi mielellään syliin ja oli kaikkien kaveri, sosiaalinen ja utelias koira. 

Alpi oli innokas vetokoira. Sen nopeus olisi riittänyt ykkösvaljakkoomme, mutta valitettavasti silmäsairaudesta johtuen se joutui tyytymään hitaampaan menoon.  

Alpille tehtiin 9.11.2015 silmätarkastus ja gonioskopiatutkimus: laminae todettu, occlusio todettu. 
27.11.2015 tehdyssä tutkimuksessa todettiin vasemmassa silmässä glaukooma. Silmä poistettiin 7.12.2015.

Alpin toinenkin silmä sokeutui vuodenvaihteessa ja teimme vaikean päätöksen. Alpi siirtyi muistojen valjakkoon 2.1.

Jääkiteen Antonia "Juri"

7.8.2006 - 26.10.2017 

isä:   Sainen Billy Idol
emä: Zerunder Freya

sukutaulu


Juri oli isokokoinen uros. Luonteeltaan se oli hyvin kiltti ja rauhallinen. Juri tuli hyvin toimeen toisten koirien kanssa. Se piti rapsutuksista ja oli kaikkien kaveri. Juri oli hyvä ja tunnollinen vetokoira.

Juri tuli meille kuusi vuotiaana ja oli meidän enimmäinen uroksemme. Siitä tuli A-pentueemme isä.

Jurilla todettiin maksa/pernakasvain ja se jouduttiin lopettamaan 26.10.2017