Esittely


Me,
Titta ja Jukka Laaksonen, perustimme kennel Rekilaakson syksyllä 2011. Kennelimme sijaitsi aluksi  Rauman Sampaanalan kaupunginosassa. Muutimme marraskuussa 2012 Kokemäen Peipohjaan. Täällä on isommat tilat kenneltoiminnalle, ja paljon paremmat mahdollisuudet harrastaa valjakkoajoa kuin Raumalla. Metsäteitä risteilee lähistöllä kilometrikaupalla.


Tarhoissamme asustaa tällä hetkellä yhdeksän siperianhuskynarttua ja neljä urosta. Koiramme asustavat pääasiassa ulkotarhassa, joita on viisi kappaletta. Pihalla on myös juoksutarha, jossa koirat pääsevät juoksemaan ja leikkimään päivittäin. Juoksutarhassa on myös pieni lampi, jossa koirat käyvät vilvoittelemassa. Kaikki huskymme pääsevät vuorollaan sisälle hemmoteltavaksi, halutessaan ne voivat myös yöpyä sisällä.


Harrastamme koiriemme kanssa valjakkoajoa. Talven lumilla liikumme reen kanssa erikokoisilla kokoonpanoilla. Lumettomana aikana, lämpötilan niin salliessa, treenaamme kolmi- ja nelipyöräisellä kärryllä. Osallistumme koiriemme kanssa sprinttikilpailuihin sekä käyttö- ja kilpailukokeisiin. Kevät, kesä ja alkusyksy ovat meille "mätsäreiden" ja erilaisten näyttelyiden aikaa.Arvostamme koirissamme hyvää luonnetta ja avoimmuutta, rodunomaista ulkomuotoa, sekä hyviä käyttöominaisuuksia rekikoirana. Jos koira tämän lisäksi menestyy näyttelyissä, on se plussaa.